Recensies

Mening geven?

Elke reactie (of feedback) is van harte welkom.

Lees je het boek vanuit het hart van de roman lezer (die lekker wil lezen tijdens de vrije uurtjes) of een hulpverlener (die nog meer materie wil bekijken), of misschien wel vanuit een ervaringsdeskundige (die het zelf heeft meegemaakt)? Ben je geneigd om meer het negatieve of het positieve van iets te benoemen? Dit kan het verschil maken.

Eerlijke reacties bestaan niet enkel uit positieve en zijn allemaal waardevol op een bepaalde manier.

Zie ook Lezen vanuit elk oogpunt en Recensie van Marjan van Druenen

Alvast bedankt!

Liefs,

Lisa

Advertenties

8 reacties op ‘Recensies

 1. Het is een heel mooi boek. Je wilt het in een keer uitlezen en ik heb dat in twee keer gedaan! Was ook spannend en humoristisch, heel goed verwoord en goed geschreven. De letter typen is ook fijn voor je ogen en dat leest ook heel fijn! Ik raad het iedereen aan om het te kopen, en dan een rustig momentje voor je eigen te gunnen om het boek te lezen! Ik hoop dat er nog een vervolg op komt want ik ben benieuwt hoe dat met ze af gaat lopen. Heel veel succes met het verkopen van je boek! Met vriendelijke groeten van een lezeres!

  Like

 2. Ik kreeg het boek thuis en ben in het weekend gaan lezen. In 1 dag al over de helft, achter elkaar uitgelezen! Heerlijk onderuit op de bank en ongestoord. Zo zit je goed in het verhaal. Ik wilde meteen weten hoe het af zou lopen. Het zijn goed beschreven personages, met diepgang en onderwerpen die voor lezers herkenbaar kunnen zijn. Ook worden handvatten gegeven door de personages hoe met de problemen om te gaan. Ook nog een super slot!

  Like

 3. Het boek leest wel vlot, het thema is herkenbaar, net als sommige karaktertrekken van de moeder. Toch had ik verwacht dat het narcisme subtieler aanwezig zou zijn. Misschien komt dat omdat ik meer met verborgen narcisme te maken heb gehad. Je voelt wel de emotionele betrokkenheid van de schrijfster. Therapeutisch schrijven ten top!

  Like

 4. Ik vind dit boek heel leuk. Het is heel ontspannend en dat mag wel in deze tijd waar veel mensen met al die telefoons en noem maar op in de weer zijn!

  Like

 5. Lieve Lisa, Ik heb jouw boek gelezen.
  Het gehele verhaal was niet spannend, maar de mensen die erin ‘speelden’ waren goed uitgewerkt. Vooral de moeder die er met kop en schouders bovenuit stak. En vooral de brief naar moeder toe was overweldigend.
  Kreeg er een brok in mijn keel van, want dit was zéér goed getroffen. Ook ik heb dit namelijk meegemaakt. Mensen die zich overal mee bemoeien en alleen maar negatief kunnen zijn.
  Eerst trok ik me daar iets van aan, later niet meer.
  Ik vond dit een mooi en goed leesbaar boek. Er zitten wellicht twee ‘foutjes’ in dit boek geschreven, maar dat valt best wel mee hoor. Je moet er gewoon mee doorgaan. Misschien kan je nog eens een boek schrijven en daar dan een wat spannende draai aangeven. Wellicht een spirituele draai dat bijvoorbeeld haar ogen geopend worden door een bepaald voorval dat haar én die ander hebben geraakt.
  Liefs, “Opa”

  Like

  1. Hallo “Opa”,

   Bedankt voor het lezen!

   Spijtig dat je ook te maken hebt gehad met negatieve bemoeizuchtige mensen. Als mensen jouw grens (of de grens van een ander) negeren dan is er geen sprake meer van gelijkwaardigheid of respect.

   Wat de twee foutjes betreft; die zijn er inmiddels uitgehaald (bedankt voor je oplettendheid!)
   Ook bedankt voor de tip over een nieuw boek, maar wat dit onderwerp betreft zal het hierbij blijven.

   Liefs, Lisa

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s