Roman

 

Waarom dit verhaal? En nog wel in een luchtige romanvorm?

Onzichtbaar

Het onderwerp op zich is vaak onzichtbaar. Over dit onderwerp bestaat veel informatie maar ook veel onduidelijkheid. Vaak is het voor een normaal mens niet te bevatten hoe het voelt om onder invloed te zijn van een dominant persoon, “Ze kunnen toch weggaan?” is het antwoord van een nietsvermoedende buitenstaander. Zo simpel ligt het niet. En daar gaat het nu juist om, om de ijzeren greep waarin het slachtoffer zit waar ze uit moet zien te komen.

Vanuit ik-perspectief

Het verhaal is geschreven vanuit het perspectief van één personage in de tegenwoordige tijd afgewisseld met verleden tijd en waar vanwege de ik-vorm spreektaal de boventoon voert. De luchtige en vlotte schrijfstijl waarmee het is geschreven maakt het wat gemakkelijker leesbaar aangezien het onderwerp op zich niet bepaald luchtig te noemen is. Het boek heeft verder een prettig leesbaar lettertype van veertien punt waardoor deze roman eventueel geschikt is voor mensen met leesbrillen of andere oogproblemen.

Het verhaal

Lynette Kwakman is gescheiden van de duivelse gefortuneerde Jaap en probeert met haar tweelingdochters een nieuwe start te maken in een andere stad. Haar parttime baan als schoonheidsspecialiste houdt haar op de been. Als Lynette uieindelijk haar leven op orde weet te krijgen werken de spoken uit haar verleden haar tegen. Haar narcistische moeder laat haar maar niet rust. Hoe gaat Lynette dit oplossen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s